INTERESSE? Bel 06 - 27 30 56 21 of neem contact met ons op via info@ktbofman.nl

Informatie

Peter Ofman


In 2007 startte Peter Ofman zijn klusbedrijf

KTB Ofman. Eerst als ZZP-er in de bouw, maar al snel breidde dat zich uit met  groot en klein onderhoud en ook voor kluswerkzaamheden kunt u inmiddels terecht.

De Alkmaarse timmerman is  van alle markten thuis, heeft veel vakkennis en biedt veel mogelijkheden.

Klusbedrijf KTB Ofman is opgericht in 2007 en sindsdien gespecialiseerd in kluswerkzaam-heden en onderhoudswerkzaamheden. Ons werkgebied richt zich voornamelijk tot de provincie Noord-Holland.


Te allen tijde kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor inlichtingen en informatie zijn wij altijd telefonisch of per e-mail bereikbaar. Ook komen we graag ter plaatse langs om onze kennis en ervaring met u te delen.

Waarom KTB Ofman inhuren?

Als klusbedrijf zijn we goedkoper en flexibeler dan een aannemer. Aangezien de vaste lasten (wagenpark, pand en vast personeel) bij ons niet aan de orde zijn. Wij hanteren een vast en laag uurtarief. Uiteraard is dit tarief exclusief materialen. Verder rekenen wij geen voorrijkosten, maar wel mijn reistijden. Qua werktijden zijn wij erg flexibel.


s' Avonds en in het weekend is ook veel mogelijk. Heeft u een nieuw of bestaand huis gekocht of gaat iets verbouwd of aangelegd worden, of heeft u bijvoorbeeld een nieuwe keuken besteld maar ziet u op tegen het plaatsen? Met onze voordelige uurtarief bent u altijd goedkoper uit, terwijl de kwaliteit van de werkzaamheden net zo hoog is als bij een ander. Ook als het om een kleine klus gaat is dit geen probleem. Voor alle reparaties in en om uw huis kunt u bij ons terecht. Wij werken voor zowel particulier als voor bedrijven.

Kijk gerust verder om te zien of wij ook voor u iets kan betekenen. Uw opdracht zal zeker zorgvuldig, vakkundig, betaalbaar en niet onbelangrijk, volgens afspraak worden uitgevoerd.


Wist u trouwens dat het btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie, herstel en tuinonder-houd van woningen in de bestaande bouw is verlaagd van 21% naar 6%. Het 6%-tarief is van toepassing op het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning. Het verlaagde tarief is alleen van toepassing op de arbeids-kosten en niet op de gebruikte materialen.


Maak nu gebruik van deze regeling! Meer weten? Bel ons op 06 - 27 30 56 21.